Saturday, August 23, 2014

Kako da imate najluđe fotke - Zakoračite u foto kabinu!

foto-kabina-za-fotografisanje


Škljoc, škljoc, škljoc, škljoc... I tako dok ne izmenjate sve poze, dok se sve ne izrotirate pred objektivom, dok se ne napuće usnice
i ufotka svaki zagrljaj, širok osmeh, kiss. Pa škljoc, škloc i dalje... Biće ufotkano bekeljenje, svaka budalasta faca i bezobraština. I svaka fotka će biti priča za sebe. Zato je foto kabina najbolja mašina za pravljenje genijalnog provoda i neprocenjivih uspomena!

devojke-se-fotografisu-u-foto-kabini


Kako radi Photo Booth kabina za fotografisanje?
U foto kabini se nalazi uređaj sa softverom za fotografisanje. U njoj se još nalazi i klupa za jednu ili više osoba i zatvara se zavesama kako bi prisutni tokom fotografisanja mogli opušteno da poziraju pa i da se pomalo ludiraju. ;)

Koliko je komplikovano koristiti Photo Booth kabinu za fotografisanje?

Kabina za fotografisanje se postavlja odabranu lokaciju. Sve je krajnje jednostavno za korišćenje, tako da svako može da se snađe sa lakoćom i napravi super fotke.

Samo par koraka do ludih fotkica. Potrebno je da uđete u kabinu i klikom na ikonu koja se nalazi na touch screen ekranu pokrenete odbrojavanje… 5, 4, 3, 2, 1… Za to vreme je potrebno da zauzmete odgovarajuću pozu i … Škljoc, škljoc, škljoc, škljoc. Tako za redom napravite 4 fotografije.

foto-kabina



Nakon toga se bira filter, koji može biti u boji, crno beli ili sephia. Sledeći korak podrazumeva da te fotografije podelite na facebook ako želite i nakon toga ih klikom na dugme odštampate ili samo odaberete opciju da se fotografije odmah štampaju. Ispred kabine možete pokupiti svoje 2 fotografije veličine 2 x 15 cm. 

foto-kabina


A šta je sa propratnim, šašavim detaljima?

Ono što daje čar celoj ovoj priči je to što uz kabinu dobijete simpa props, šašave detalje koje ćete verujemo sigurno koristiti tokom fotkanja. Ko im može odoleti??? :) 

props


Vi birate, a izbor je šarolik. Od brkova, lule, naočara, blesavih šešira, zatim raznih maski i kapa… I samo da znate, sve je to uključeno u ponudu. ;)

Postoji i varijanta Open Air foto kabine. Koncept je isti samo što ne ulazite u kabinu, već se fotkate ispred pozadine.

oper-air-foto-kabina

Preostaje vam samo da se super zezate, a pre toga nas kontaktirate na >>>>>> klikdevojackovece@gmail.com

No comments:

Post a Comment