Thursday, September 11, 2014

Startuj ti

devojka-startuje-momka
Predlažem da ovu diskusiju počnemo od svima dobro znanog primera
- ženska žurka smor, aha biće i tipovi - jeeeee!
Preko primera - dosadno je bilo, ali gledao me je jedan strava tip pa veče nije propalo.
Do primera - a bezveze onda mi da slavimo Prvi maj same ako oni idu na kampovanje.

Dok ne odlučite da preuzmete stvar u svoje ruke, puno prilika ćete propustiti i mnogo vremena ćete potrošiti čekajući, a bezbroj je načina za mnogo kvalitetniju upotrebu (sad već za mnoge, resursa u deficitu) vremena. Prvo što treba da odlučite jeste da provod ne sme da zavisi ni od koga osim od vas samih.

Drugo - kada su momci neophodni, ne čekajte da vas zovu, zovite vi njih. Ne čekajte ni da vas osvoje, osvojite vi njih, DAME BIRAJU! Videćete šta će se desiti sa vašim samopouzdanjem nakon prvog uspešnog starta. A što se tiče neuspešnih, nemojte se toga bojati, ako vas neki tip ispali u tom smislu da ne prihvati ni ćaskanje bar, verovatno je zauzet ili se toliko ufrkisao da je dobio blokadu, pa pređite na sledećeg.

Neke od vas su prave majstorice u zavođenju, par treptaja, par ženstvenih pokreta i to je to. Stvar rešena. Jednostavno pozivate, ne morate da startujete ili pak to radite tako samouvereno, kao kad na ispitu odgovarate na pitanje profesoru, a pre toga ste "nabavili" sva pitanja i naučili sve odgovore. :)


devojka-koja-osvaja-muskarce

A šta ćemo sa stidljivim devojčicama kojima pozivanje i startovanje baš nikako ne ide i koje u izlasku startuju samo svoju čašu sa pićem, a kući odlaze snuždene zbog propuštenih slatkih muških prilika?

Mi ćemo da otvorimo sezonu savetovanja jednim primerom koji smo čule da se dogodio i imao pozitivan ishod. Nalazi se dole u komentaru, a vi iskusnije starterke, nadovežite se.


1 comment:

  1. TI: Ćao!

    ON: Ćao!

    TI: Radim jedno malo istraživanje, da li možeš da mi kašeš jedan broj od 5 do 12?

    ON: 7 (ili bilo koji drugi broj, skroz je nebitno).

    TI: Baš imaš sreće.

    I daš mu papirić na kom piše tvoj ime i broj telefona i vratiš se za svoj sto ili šank i prižiš mu priliku da te dobro osmotri. Iiiiii ne zaboraviš pritom da nabaciš široki osmeh. :D

    ReplyDelete