Tuesday, November 11, 2014

Originalna POZIVNICA za devojačko veče KOJA RADI ZA TEBE

devojacko-vece-organizacija-pozivnica
Na blogu devojackovece.com, obraćanja su uglavnom upućena drugaricama jer one su te koje su zadužene za to da se TI, a i one sa tobom, sjajno provedete. 

Ovog puta se obraćamo tebi, budućoj mladoj

Na klikdovencanja.com u priči o organizaciji devojačke večeri smo dale jedan primer pozivnice za devojačko veče koja na originalan način
ostalim devojkama stavlja do znanja koju veličinu donjeg veša nosiš, jer je donji veš čest poklon budućoj mladoj. S toga, mi smo uvek za originalnu, opipljivu pozivnicu. To je skroz simpatično. 

Ali, u međuvremenu smo smislile NAJPRAKTIČNIJU POZIVNICU ZA DEVOJAČKO VEČE. :D 

Osim što ćeš se osigurati da će tvoje devojačko veče biti do tančina organizovano, na ovaj način ćeš učiniti i veliku uslugu svojim drugaricama koje neće morati da tumaraju netom u potrazi za idejama, savetima, sitnicama i ostalim potrepštinama za ovu proslavu. 

Kad utvrdiš koji će to datum biti, lepo im taj datum saopšti u grupnoj poruci na fejsu ili u grupnom mejlu i samo uz njega kopiraj link >>> devojackovece.com 

I...

gotov-posao

...gotov pos'o. :D 

Sve što ikoga može da interesuje u vezi sa devojačkom večeri, tu je, ne jednom mestu, lepo sistematizovano u rubrike: 

  • Ovo moraš imati - svi detalji o kojima buduća mlada sanja i ne sanja 
  • Igrice su "cool" - neizostavan začin ili prva pomoć ako atmosfera zakaže
  • Zaviri u tuđe - malo ispiracije uvek dobro dođe
  • Organizuj svoje - obavezna literatura


Pored svega ovoga što smo već napisale, slikama dočarale, iznabrajale, objasnile, predložile... na ovom blogu, tvoje drugarice mogu i direktno da nas kontaktiraju >>> klikdevojackovece@gmail.com i mi ćemo im bez izuzetka odgovoriti i pomoći koliko možemo. 

I kao što kažu na svima nama omiljenom Top Shop-u: ALI TO NIJE SVE! :D Imamo još jedan predlog za tebe >>> Sve za mladu, mlada za sve! Magnetići-poklončići za mladinu ekipu.

Kako bi lakše pratila sve što iz dana u dan pripremamo za tebe, lajkuj nas na fejsu >>> Devojačko Veče i Ženski Provod

No comments:

Post a Comment