Thursday, February 5, 2015

Ćirovo D.V. - Veče pod maskama

devojacko-vece-pod-maskama
Devojačko veče pod maskama sam vam već najavila u postu sa maskama koje su zaslužile da se nađu na više mesta jer su zaista
bile pravi hit i ovim devojkama dopunile provod do savršenstva. 

Ovo devojačko veče je "maslo" još jedne vrlo revnosne kume koja je uspela da održi tajanstvenost do same devojačke večeri, a onda je i samo veče postalo tajanstveno... Evo šta nam je rekla Lidija, Marijina kuma (da, Ćiro je nadimak, a Marija je pravo ime ali znate kako najdražima prosto morate da smislite nadimak :) ).

Kuma je danima naslućivala da joj spremam nešto ali nije mogla ni da pretpostavi šta se krije iza svega. 24. januara smo se u 21h našle u prelepoj Konobi "Bandići" nadomak Podgorice, gde nam je osoblje svojom gostoprimljivošću i ljubaznošću učinilo veče nezaboravnim. 

Sve je bilo tajanstveno  i mistično - Red&Black Night. U ponoć je usledila torta i naravno neizbežni sitni poklonćiči. Raspoloženje je dovedeno do usijanja uz dobar PG band koji je bio uvek uz nas.

Noć pod maskama je bila više nego neuobičajena i ostavila trag da se o toj našoj noći naširoko priča po gradu.

dekoracija-detalji-tematsko-devojacko-vece

dekoracija-detalji-tematsko-devojacko-vece

dekoracija-detalji-tematsko-devojacko-vece

dekoracija-detalji-tematsko-devojacko-vece

maske-za-devojacko-vecedekoracija-detalji-tematsko-devojacko-vece

dekoracija-detalji-tematsko-devojacko-vecemaske-za-devojacko-vece

maske-za-devojacko-vece





maske-za-devojacko-vece

maske-za-devojacko-vece
torta-za-devojacko-vece

torta-za-devojacko-vece
Devojačko veče moje kume koje ne bi bilo potpuno bez detalja koje ste nam vi uradili i želim da vam zahvalim što ste svojim doprinosom učinili da kuma dobije pravo devojačko veče.

Hvala tebi draga Lidija, kao i Mariji i ostalim devojkama, što ste nam omogućile da prikažemo još jedno maštovito i dobro organizovano devojačko veče i što ste ovim fotografijama obogatile našu rubriku Zaviri u tuđe koja je jedna od omiljenih kako saznajemo od naših posetilaca. ;) 



No comments:

Post a Comment