Friday, December 12, 2014

Lažno devojačko veče

lazno-devojacko-vece
Zamislimo ovako nešto: ženska ekipa, ima ih desetak, petnaestak devojaka, mlade su i pune energije, entuzijazam za izlaske ih još drži, okupljaju se da zajedno kuvaju, idu zajedno na putovanja, pomažu jedne drugima u svemu što zatreba... Aha, ne moramo da zamišljamo i vi znate
neku ovakvu grupicu. Recimo da su studentkinje i da još nijedna od njih nije udata. 

I sve je to super, one se dobro zabavljaju jer su bliske, znaju se dobro, slažu se... Nekad su u igri i neki momci, nekad ih nema, nekad naiđe period žurki, rođendana i raznih povoda za malo pomeranja iz standardnog koloseka ali pošto ovakva ženska društva umevaju da opstanu dugi niz godina u istom sastavu, sa istim interesovanjima, istim omiljenim mestima i omiljenim frajerima, neminovno je da dođu i periodi kad je jednostavno žešće dosadno, kad ne znaju šta bi. Pa se nalaze kod neke u stanu, gledaju serije i povremeno ispuštaju komentare tipa - Njaaaaa, aj da nešto radimo... pa neka druga - Mene mrzi, baš sam smorena... - A šta bi ti? - Pa ne znam... - Meni se spava... - Al si baba. - Ma nije mi ni do čega, opet mi ne odgovara na poruku. ITD. 

Tada je pravi momenat za BUM!

Sledeći vikend slavimo DEVOJAČKO VEČE! 

Čije? Koja se udaje? Hehe. Ko te danas šta pita. Pogotovo kad je zezanje dobro. 

Ako sve žele da budu mlada, onda izvlačenje, ako neće nijedna... a ne, to nije opcija. 

Ubacivanje u trip, par dana na ovom blogu, zezalice, ideje i devojačko veče je očas posla organizovano.

Ovo se može ponavljati s vremena na vreme pa da sve zainteresovane dobiju priliku da "okuse" tu ulogu. 

A zašto ovo? Zašto ne običan izlazak samo sa nekom recimo temom ili nečim drugim što bi ga malo potkrepilo i izdvojilo u moru izlazaka? Pa zato što kad izađete u grad i očigledno slavite devojačko veče (znači, podrazumevaju se određena obeležja tipa da "mlada" nosi veo, da imate bedževe ili šta god iz naše ponude ili nešto što same smislite), tada je sve drugačije. Možete da se ludirate jako, a da vam ne bude neprijatno, možete da koristite igrice da biste prilazile tipovima, možete da se obučete i našminkate totalno ali totalno ludo, možete da nabacite perike, možete da se potpuno kostimirate, u svakom slučaju, privlačićete mnogo više pažnje i odašiljaćete mnogo pozitivniju energiju, a onda imate mnogo veće šanse za mnogo bolji provod. 

Najbitnije je da se stvarno ubacite i onda i tih nedelju, dve dana priprema će vam biti ispunjene drugačijim sadržajem, drugačijom energijom. A narednih nedelju, dve (ili više, zavisi :D) će biti tu da se prepričava. I eto, jedno lažno devojačko veče će vas zabavljati mesec dana.

E da, fotkanje je obavezno. Tačka. :D

Ako vam se prvi put svidi i odlučite da to ponavljate, obavezno pravite dokumentaciju (u prevodu - skupljajte fotke), to će jednog dana biti dragocene uspomene, to vam je valjda jasno. 

Ispod su polja za komentare, nemojte da zvrje prazna ako hoćete da nam kažete da je ideja bezveze, a pogotovo ako mislite da je baš dobra. :D Evo recite nam da li biste pravile lažno devojačko veče ili ne. I da li biste volele da budete lažna buduća mlada ili ne. 

Rešila sam i da vam otkrijem odakle ova ideja jer verujem da će vam biti zanimljivo da pročitate utiske nekoga ko je ovu zabavu lično iskusio >>> Cake & Hells a posebno obratite pažnju na deo sa pravilima. 

Naslovna fotku zajmili sa: howlatthemoon.com







No comments:

Post a Comment